4 Aralık 2011 Pazar

Sıkça Sorulan Sorular


Sıkça Sorulan Sorular

Lazer epilasyon sistemleri ve nasıl çalışır?
Prosedürü ne kadar sürer?
Güvenli midir?
Nasıl bir duygu?


Cevaplar:

Lazer Epilasyon Sistemleri ve Nasıl Çalışır?

Lazerler piyasada bugün tüm şekil ve boyutlarda gelir. Farklı lazerler farklı dalga boylarında ışık kullanımı, bazı soğutma cihazı kullanmak ve bazı yoktur. Tüm lazer sistemleri, saç folikülü saç tarafından emilir, cildi geçerek, hafif bir ışık demeti yayar. Sonra lazer enerjisi folikülü devre dışı bırakır ısı dönüşür. Bugün, tan / beyaz ya da koyu renkli cilde sahip bireylerin olumlu sonuçlar ile istenmeyen tüylerden lazerler yararlanabilirler. Soğutma cihazı kullanan Lazerler, daha fazla konfor ve koruma ile cildin üst katmanlarını soğutma hasta sağlamaya yardımcı olacaktır. Bu soğutma seçicilik istenmeyen tüylerden etkili bir şekilde tedavi sırasında cildi korumak için yardımcı olur.
Prosedürü ne kadar alacak

Prosedürün uzunluğu tedavi edilen alana bağlıdır. Örneğin, sırt 1 ila 1 1 / 2 saat içinde yapılabilir, koltuk altları, 10 saniyeden az 1-2 dakika ve bir üst dudak yapılabilir. Bunlar sadece birkaç örnek. Burada tek bir lazer epilasyon ve elektroliz işlemleri arasındaki zaman bir karşılaştırma:
Erkekler
Lazer
Elektroliz
Geri
1 - 1 1 / 2 saat
100-250 saat
Omuzlar
30 - 60 dakika
25-50 saat



Kadınlar
Lazer
Elektroliz
Koltuk altları
1-2 dakika
4-10 saat
Bikini
5 -10 dakika
5-10 saat
Upper Lip
10 saniye
30-60 dakika
Çene
2-3 dakika
1-3 saat
Bacaklar
1 ½ -3 saat
75-200 saat







Tedaviler Ne Kadar Sürer?

Her birey en az 3-6 lazer tedavileri gerekir, ancak bazı sonuçları maksimize etmek için en fazla 8 gerekebilir. Cilt tonu, saç boyama ve saç hoyratlık kaç tedaviler gerekli olacak tüm faktörlerdir.
Güvenli midir?

Evet, prosedür tamamen güvenlidir. İşlemden sonra, tedavi alan hastaların hafif pembe veya kırmızı deri karşılaşabilirsiniz. Rengi büyük olasılıkla bir kaç dakika içinde birkaç saat fade ve nadir durumlarda, bir kaç gün içinde. Soğuk kompres kullanıldığında, cilt çok daha kısa sürede normale dönecektir. Lazerler, saç köklerinin içine doğrudan deri yoluyla geçen ışık enerjisi dalga boylarını kullanmaktadır. Lazerler deri terk artıklar yoluyla geçemiyor. Örneğin, hastanede alınan X-ışınları vücutta artık bırakın. Belirli bir zaman diliminde çok fazla alınırsa, artıklar, bir sağlık riski olabilir. Lazer epilasyon için kullanılan lazerler artıklar terk, pasif, bu nedenle tamamen güvenli
Lazer cilt üzerinde fikir çok farklı şekillerde tarif edilmiştir. Bazı cilt üzerinde bir tutam gibi hissediyor ve diğerleri serin hissediyor ya da hafif bir lastik bant ek gibi hissediyor söylüyorlar söylüyorlar. Rahatsızlık hissedebilirsiniz edenler için, en klinikler hafif anestezikler sağlamak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder