6 Aralık 2011 Salı

Diode Lazer Epilasyon

Tıraş, son zamanlarda istenmeyen tüylerden çıkarmadan sadece yöntemleri kadar koparma ve cilalama. Tüm bu üç işlemleri, geçici, acı ve kirli. Ayrıca sonuçlar aslında daha kalın, daha hacimli saç büyüme tıraş ve dikkatsizce yapılırsa, kesik ve çizikler neden olabilir. Yolma, çok ağrılı ve cilalama uzun vadede cildinizin cilt hasarı olabilir. 1990'ların başlarında, Lazer teknolojisi ilk inhibe ve saç büyüme devre dışı kullanıldı. Çok geçmeden anlaşıldı Lazer epilasyon teknolojisi perfectively güvenli ve dahası, istenmeyen tüylerden kaldırmak için sadece kalıcı bir çözüm oldu .
Piyasada bugün çeşitli lazer epilasyon sistemleri, ama hepsi, lazer cilt üzerinde ısı enerjisine dönüştürülür ve saç folikülleri tarafından absorbe edilir bir darbe duruluyor fototermoliz aynı prensibi, izleyin. Bu saç kökleri tahrip eder ve kalıcı olarak büyümesini engellemektedir.
Light Sheer Diode lazer, bugün piyasada bulunan en gelişmiş lazer epilasyon teknolojisi. Ayrıca sıkı klinik çalışmalarda uğramıştır, güvenliği ve etkinliği üzerinde çok az şüphe bırakıyor. FDA tarafından onaylanmıştır. LightSheer Diode Lumenis, estetik işlem ekipmanlarının lider üreticisi tarafından üretilmektedir. Chilltip - LightSheer diod lazer dahili patentli soğutma cihazı vardır. Chilltip her laser darbe sırasında ve sonrasında sürekli cilt soğutur ve tedavisi kesinlikle ağrısız yapar. Bu mükemmel bir 9x9 mm kapsama oranı ve aslında piyasada herhangi bir diğer lazer epilasyon sistemi bugün daha hızlı ve daha etkin olduğu anlamına gelir kadar 2 Hz tekrarlama oranı vardır.
LightSheer Yukarıda da belirtildiği gibi Diode Lazer epilasyon cihazı kapsamlı klinik çalışmalar uğramıştır. 92 hasta böyle bir test% 89 deneyimli kalıcı saç azaltma test edilmiş ve bunların hepsi geçici saç dökülmesi vardı. Yeniden büyüdü eskisinden daha ince ve daha hafif olduğu tespit edilmiştir az ne olursa olsun saç. LightSheer eşsiz "long-pulse" modunda melanin daha büyük konsantrasyonlarda derileri daha fazla koruma sağlamak için bulundu. Klinik çalışmalarda LightSheer Diode epilasyon cihazı, herkes için en iyi saç kaldırarak lazer ve açık tenli, koyu saçlı kişilerde sadece karşılandı..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder