4 Aralık 2011 Pazar

Lazer Epilasyon Haberler


Lazer Epilasyon Haberler


Candela GentleMax ™: tamamen yeni bir seviyeye Estetik Lazer Tedavileri Alır Yeni Entegre Multi-Dalgaboyu Estetik Arıtma Sistemi.
Candela etkili bir komple sistem içine iki önde gelen lazerlerin, GentleLASE ® ve GentleYAG ®, bir araya getirdi. Candela GentleMax ™ hemen hemen tüm hastalarda tedavi için özel izin verecek şekilde tasarlanmıştır, hiç kendi cilt tipi ne olursa olsun. Bu yeni geliştirilen lazer, alexandrite ve Nd ile tutarlı hem de 755nm ve 1064nm dalga boylarında,: YAG lazerler bu nedenle bronzlaşmış cilt dahil tüm cilt tipleri olan hastalar için güvenli, etkili, estetik tedaviler sağlama yeteneğine sahiptir.
GentleMax ™ sistemi, epilasyon, cilt sıkılaştırma gibi diğer estetik lazer tedavileri yanı sıra, kırışıklık azaltma ve pigmentli lezyonlar tedavi etmek için kullanılır. GentleMax ™ iki niteliklerini tek bir cihazda birleştirmek için mümkün kılar. T estetik lazer tedavisi onun evrimi nedeniyle, Lazer tesisleri artık daha etkili lazer tedavisi, ziyaret ettikleri her zaman deneyimleri, hızlı hasta sunabilir. GentleMax ™, cilt hastalıkları da dahil olmak üzere çeşitli tedavi etmek için kullanılır:
  • Epilasyon
  • Cilt Gençleştirme
  • Yüz ve Bacak Damar Tedavileri
  • Güzel Hat ve Kırışıklık Azaltma
  • Cilt Sıkılaştırma
  • Vasküler Lezyon Tedavileri
Güvenli ve etkili bir estetik lazer tedavisi arıyorsanız, Candela GentleMax ™ gitmek için bir yoldur. Bir dizi estetik cilt hastalıkları için 18 mm, hızlı ve etkili tedaviler ile 1.5 mm arasında değişen çoklu dalga boylarını yanı sıra spot boyutları ile sağlanabilir. Piyasadaki diğer çoklu dalga boyu sistemleri, günümüzde, ancak hiçbiri Candela GentleMax ™ hız, etkinlik ve çok yönlülük eşleşen yaklaşmıştır. Eve yakın GentleMax ™ tedaviler mi arıyorsunuz? Bir ara lazer epilasyon kliniği Bölgenizde ve GentleMax ™ ile tedavi İstediğiniz sonuçlara ulaşmak için yardımcı olacak.
Cynosure New Elite MPX ™ İstasyonu Başlattı
Elite MPX ™ iş istasyonu tek bir sistem epilasyon, damar tedavisi, cilt gençleştirme birleştirir.
American Academy of San Francisco, California Dermatoloji 67. Yıllık Toplantısı, Cynosure Elite MPX başlattı. , Epilasyon, damar tedavisi için endüstrinin en güçlü iş istasyonları oluşturmak için Xenon Pulse Light (XPL2) teknolojisi ile birlikte YAG: 755nm Alexandrite ve 1064 nm Nd şirketin patentli Multiplex ™ teknolojisi sayesinde, Elite MPX iki dalga boylarında bir araya getiriyor cilt gençleştirme.
Elite MPX tek dalga boyu sistemler daha etkili tedaviler için sırayla iki dalga boylarında yangınları Cynosure tescilli Multiplex teknoloji içermektedir. Tamamen yeni bir yazılım sistemi, kullanımı basit ve kolay hale getirir grafiksel olarak geliştirilmiş bir Grafik Kullanıcı Arayüzü, çalışır. Iş istasyonu özellikleri de yerleşik bir Cynosure için özel Zimmer SmartCool ® cilt soğutma sistemi. Zimmer teknolojisi, ayrı bir SmartCool cihaz gerektiren ziyade değerli ofis alanından tasarruf ve tedavi süresini azaltarak, tek bir kompakt modül içine entegre edilmiştir. Buna ek olarak, Elite MPX 18mm spot büyüklüğü standart spot boyutları daha darbe başına% 44 daha fazla tedavi sonuçları da dahil olmak üzere sekiz farklı spot boyutları, içerir.
Yeni Gelişmiş Aurora elos ™ Sy kök Tüm Cilt Renkleri Etkili Tedavi!
SYNERON yeni AURORA ™ sistemi, elos ™ adı verilen bir teknoloji kullanır. Isınır ve saç folikülü kendisi pıhtılaşır saç şaftı ve Radyo Frekans, ısıtır Optik Enerji, birleştirir. Bu epilasyon yöntemi, deri rengi ile etkilenen değil, çünkü güvenli, aynı zamanda tatmin edici, daha uzun ömürlü sonuçlar sunmak için daha iyi çalışır. Aurora Sistem başarılı bir şekilde herhangi bir cilt tipine sahip olanlar davranır; bazı durumlarda, hatta bronzlaşmış cilde sahip olanlar için başarılı olmuştur. Bu teknoloji sayesinde hastalar, güvenli ve etkili bir epilasyon sonuç tadını çıkarabilirsiniz.
AURORA-elos ™ sistemi sadece istenmeyen tüyleri, ayrıca deri, yüz, boyun, göğüs ve kollarda gençleştirici için kullanılır. Hastaların çoğu, tatmin edici, daha uzun süre kalıcı sonuçlar pürüzsüz, genç görünümlü bir cilt elde etmek için 3 ila 5 tedaviler için herhangi bir yere ihtiyacınız olacak. Istenmeyen saç kaldırmak için, ya da daha düzgün, daha sağlıklı bir cilt elde etmek isteyen ister ücretsiz online danışma AURORA-elos ™ sistemi sizin için uygun olup olmadığını ve keşfetmek !


Lazer Epilasyon Popülerlik Yükseldi gibi, Fiyatlar Güz
Sadece birkaç yıl önce, lazer epilasyon işlemleri çok pahalı idi ama şimdi, uygun fiyatlı bir lazer epilasyon kliniğine bulmak düşündüğünüzden daha kolaydır. Lazer epilasyon merkezlerinin sayısı arttıkça, rekabet fiyatları aşağı bir zamanlar ne tahrik vardır. 1990 sonlarına doğru bazı lazer epilasyon tedavisi fiyatları 3.000 $ gibi yüksek ama bugün ulaştı, aynı tedavi maliyetinin yarısı için de yapılabilir.
Bunun nedeni basittir. 1990 yılında sadece küçük bir lazer epilasyon cihazları üreticilerinin sayısı ve hizmet sunan ülke çapında sadece birkaç yüz klinikler vardı. Şimdi, 15 den fazla lazer epilasyon üreticileri vardır ve sanayi sürekli olarak her gün daha da genişliyor. Bugün, binlerce potansiyel hastalar bulabileceğiniz uygun fiyatlı lazer epilasyon klinikleri , ABD ve Kanada genelinde .


Yeni Lazer Epilasyon Koyu Cilt Tipleri için kullanılır.
FDA onaylı yeni bir uzun darbe ND: YAG lazer. YAG epidermis serinlemek için daha fazla zaman vermek amacıyla, hedef alana daha yavaş enerji sağlar. Deri pigmentasyonu düzensizlik daha az şansı var, çünkü bu, koyu cilt tiplerine sahip olanlar için önemlidir. Bu lazer onaylanmadan önce, koyu cilt tipleri ile bu pigment renk değişikliği büyük bir şans vardı. , Lazer epilasyon için uygun olup olmadığını keşfetmek bizim almak için online danışma , ya da bir klinikte bulmak uzun darbe ND kullanır Bölgenizde: YAG lazer .
Bizim için tekrar kontrol edin ofisleri sayfa her birkaç hafta gibi
biz yeni ve gelişmiş lazer teknolojisi ile yeni özellikler eklemeye devam ediyoruz.
Yeni özellikler önümüzdeki ay geliyor.
Lazer epilasyon haber ve bilgi için sık sık tekrar kontrol edin.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder