5 Aralık 2011 Pazartesi

Erkekler için Lazer Epilasyon - Sizin istenmeyen tüylerden kurtulun


Erkekler için Lazer Epilasyon - Sizin istenmeyen tüylerden kurtulun, 

Ilk kez tanıtıldığında, birçok lazer tedavileri sadece kadınlar için olduğu kavramını aldı, ancak hızlı bir şekilde lazer epilasyon erkekler için de olduğu kanıtlanmıştır. Kadınlar tedaviler, tıraş, ağda ve istenmeyen tüylerden tweezing büyük bir rahatlama olarak bulundu, ama tartışmalı hatta bu epilasyon yöntemi olmadan, kadınlar erkeklere oranla daha kolay saç kaldırmak olabilir.
Erkekler genellikle saç, boyun, sırt, omuzlar, sırt ve kalça bile gibi yerlere ulaşmak zor. Tıraş ve ağda olası çözümler, ancak bu zor sürekli saç yeniden gelişmeye sahip bölgelere ulaşmak için hızlı bir sıkıntı olabilir. Kalıcı saç düşürülmesinde olasılığı lazer epilasyon tedavisi tanıtımı ile anlasildi ve erkek hızla gemide atlama.
Erkek lazer epilasyon, saç yerlere ulaşmak zor olduğu için en yaygın, çünkü erkekler için sırt ve omuzlar için geçirmiş, istenmeyen tüylerin kaldırılması, pek çok durumda son derece zordur. Ancak, daha fazla erkek, kadın meslektaşlarıyla bir işaret alıyor ve aynı zamanda estetik nedenlerle epilasyon tedavileri sürmektedir. Birçok erkek göğüs ve kaldırılır mide saç, kol saç yanı sıra, bacak saç ve saç ve ayak parmakları.
Genetik saç rengi ve kalınlığı hem de büyük bir rol oynar ve birçok erkek hepsi kendi bedenleri üzerinde kalın, koyu renk saçları ile lanetlenmiştir oldum hissediyorum. Daha fazla zarar görürler - lazer epilasyon tedavileri ve tüm kaldırabilirsiniz.
Yelpazenin diğer tarafında, birçok erkek de, sakal gibi tıraş zor alanlarda saç kaldıracaktır. Lazer epilasyon sakal tedavileri hızla artan popülaritesi, hem de boyun epilasyon. Keskin açıları ve yüz ve boyun üzerinde lekeler traş etmek zor, lazer tedavileri 05:00, geçmişe ait bir şey gölge. Erkekler artık tedaviler bir dizi geçtikten sonra anız hakkında endişelenmenize gerek.
Olsun, koltuk altları ve sırt gibi daha büyük bir alan gibi küçük bir alan için tedavi geçirmek isteyen birçok lazer kliniklerine özel ihtiyaçlarına uygun paketleri özelleştirmek olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder