5 Aralık 2011 Pazartesi

Epilasyon Lazer Türleri


Epilasyon Lazer Türleri

Eğer yüz ya da vücut kıllarının kaldırıldı ilgileniyorsanız, ilk olarak farklı türleri hakkında bilgi almak için önemlidir epilasyon lazerleri. Olduğu gibi non-invaziv estetik lazer teknolojisi ilerledikçe, çeşitli lazerler geliştirilmiştir etkili, saç rengi ve cilt tonu gibi bazı genetik faktörler dayalı saç kaldırmak için çalışıyoruz. Istenmeyen tüylerden için tedavi girmeden önce, güvenli ve etkili lazer epilasyon tedavisi uğrayacaktır olmasını sağlamak için çeşitli lazer tipleri hakkında bilgi almak için ilk önemli.
Ruby Lazer
Ruby lazer tanıtılacak ve istenmeyen tüylerden azaltmada etkili iken, sadece çok hafif bir cilt ve çok koyu saç ile bu hastaların tedavisinde ilk lazer epilasyon lazerleri. Bunun nedeni bu ilkel tasarım saç pigmenti ve deri pigment ayırt etmek zor bulduğu; keskin bir kontrast nedenle sadece hasta tedavi altına alınabilmesi. YAG lazer epilasyon için kullanılan Ruby lazerler alexandrite ve Nd olarak güncellenen teknoloji yerini artık nadiren.
Alexandrite Lazer
Alexandrite lazer epilasyon ve ayarlanabilen bir spot büyüklüğü ve hızlı tekrarlama oranı hem de lazer epilasyon sürecinin hız ve etkinliğini arttırmıştır için muhtemelen en çok tanınan lazer ve neredeyse atıl hale Ruby lazer. Alexandrite lazer 755nm dalga boyu kullanır, bu kısa dalga boylu bu lazer, hafif cilt tonları ve koyu saç renkleri ile bu hastaların tedavisinde için ideal hale getiriyor. Koyu cilt tonları olan hastalar bazen Alexandrite lazer ile tedavi edildi, lazer lazer enerjisi aşağı döndü, teknisyenler hastalarda etkili sonuçlar bulmuşlardır. Ama önemli bir miktarda tedaviler kez ve için tüm saç kaldırmak için ihtiyaç vardı.
Nd: YAG Lazer
Nd: YAG lazer, Alexandrite sonra tanıtılacak sonraki lazer oldu. Alexandrite lazer tedavisinin etkinliği, Nd devrim: YAG, çok yönlülüğü devrim yarattı. Alexandrite, Ruby lazer gibi, sadece hafif cilt tonları ile bu hastaların tedavisinde yetkin, ama gelişimi ile Nd: YAG ve 1064nm dalga boyu, YAG lazer koyu cilt tonları olan hastalarda güvenli ve etkili lazer tedavileri tabi izin.
Diode Lazer
Diode lazer sonrası geliştirilen ve her iki epilasyon yanı sıra diğer cilt gençleştirme teknikleri için etkili oldu. Diode lazer prosedüre bağlı olarak, farklı cilt tonları ile hastaların güvenli ve etkili sonuçları görmek için izin verir, bir 780-1480nm lazer dalga boyu vardır.
IPL Lazer
IPL veya yoğun pulse ışık lazerler gerçek lazerler benzer ama biraz farklıdır. Gerçek lazerler alexandrite, diyot ve Nd: YAG, cildin dış katmanları altında belirli bir derinliğe kadar nüfuz sürekli lazer enerjisini tek bir ışın yayarlar. IPL lazerler aynı anda birkaç farklı derinliklerde ulaşan lazer ışığı yayılmaya bakliyat içeren darbeli ışık teknolojisi kullanır. Bu lazer cilt gençleştirme tedavileri için etkili olabilir iken, pek çok darbeli lazer enerjisi sürekli bir lazer ışık demeti gibi etkili olduğuna inanıyorum, bu nedenle saç kaldırma tedaviler kadar etkili değildir. Hastalar, kalıcı epilasyon, IPL lazer ile başarılı bir şekilde elde edebilirsiniz, ancak gerçek lazerler ile karşılaştırıldığında genellikle daha fazla tedavi alabilir.
Hem ödüllendirici ve tatmin edici bir kez ve tüm istenmeyen tüylerin kaldırılması, ancak doğru lazer ile tedavi uygulanan, etkili sonuçlar karşılaşan için zorunludur.
Doldurun ücretsiz ve gizli lazer epilasyon istişare tedavinin sizin için uygun olup olmadığını görmek için form.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder